Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para asegurarte una mejor experiencia, así como mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias. Al usar nuestro servicio, aceptas el uso de las mismas. Pulsa para ver más información sobre las cookies

Datos de la empresa

Descripción de la empresa

bcm RETAIL és una consultoria ubicada a BCN. Estem especialitzats en gestionar la selecció de personal per a petites i mitjanes empreses, moltes d'elles relacionades amb el món del retail i d'altres pertanyents a altres sectors de l'economia, donant un tracte totalment personalitzat i exclusiu a cada client. També oferim serveis diversos de consultoria estrategica per a pimes. Donem servei a nivell nacional. No som una empresa de treball temporal, sinó una empresa de selecció professional de persones.

2 ofertas en bcm RETAIL

 • Optico-Audioprotesista

  bcm RETAIL

  • Girona
  • 26 de mar

  Empresa sector òptica amb diverses botigues pròpies arreu de l`estat espanyol, necessita incorporar un/a OPTIC-AUDIOPROTESISTA per a la seva botiga de GIRONA capital. La seva missió serà atendre i realitzar activitats dirigides a la prevenció, detecció, avaluació i tractament de les disfuncions de la visió i/o de l`oïda, realitzant la prescripció i assessorant al pacient/client en la millor solució òptica i/o auditiva i que millor s`adapti a les seves necessitats. TASQUES A DESENVOLUPAR · Realitzar la revisió de la visió del pacient/client. Elaborar la prescripció òptica. Realitzar les proves necessàries per a obtenir el diagnòstic · Vendre, ajustar i adaptar les ulleres i lents oftàlmiques. · Atendre i assessorar al client. Vendre el producte que realment s`adapti a les seves necessitats · Lliurament d`audífons, adaptació i ajustament, proves d`eficàcia protèsica, etc. · Gestionar l`agenda, programant i/o anul·lant les visites dels clients/pacients. · Comprovar i realitzar les comandes i/o reparacions als proveïdors. Gestió de comandes. informar a los clientes/pacients per a la recollida en botiga · Comprovar que el producte final que s`entrega al client acompleix amb els requisits de qualitat establerts. · Suport diari a la gestió administrativa i comercial del punt de venda. * Gestió de l`equip en cas d`absencia del cap de botiga Possibilitats de creixment professional dins la companyia. Incorporació immediata. IMPRESCINDIBLE Titulació universitària en Òptica i Optometria Residencia habitual a Girona o rodalies HORARI Jornada completa de dilluns a dissabte, amb un dia de festa entre setmana a part del diumenge. D`octubre a maig, dissabtes alterns festius.

  • Contrato indefinido
  • Jornada completa
  • 24.000¤ - 27.000¤ Bruto/año
 • PRODUCT MANAGER (textil)

  bcm RETAIL

  • Barcelona
  • 24 de mar

  Empresa fabricante y distribuidora de textil deportivo con dese en Suiza y delegacion principal en BCN (centro) necesita incorporar un/a PRODUCT MANAGER para desarrollar las siguientes tareas : * Coordinación con el departamento de diseño para el lanzamiento, la preparación y la aprobación de prototipos (textil deportivo) * Búsqueda de proveedores para la producción de prendas (locales e internacionales) * Interlocutor/a proveedores producción * Negociación precios y condiciones * Control de la producción (timing, calidad y costes) * Relaciones con los departamentos de diseño, marketing y comunicación de la empresa. * Relaciones con la central en Suiza Incorporación mitad abril 2015 Contrato mercantil. Régimen AUTONOMOS. Salario fijo. Jornada completa. La persona contratada trabajara en home office y reportará periódicamente al Director General de la delegacion de Barcelona.

  • Contrato autónomo
  • Jornada completa
  • 36.000¤ - 36.000¤ Bruto/año